Játékok fiúknak, amelyeket valóban élvezni is fognak
játékok fiúknak

Játékok fiúknak, amelyeket valóban élvezni is fognak

Míg a gyerekeknek nagy tehetségük van néha arra, hogy erőteljes gyanakvással nézzenek az életükben élő felnőttekre, könnyen előfordulhat, hogy ha egy játékot javasolnak nekik, attól húzni fogják a szájukat.

Végtére is, amikor a kicsiket tanítják, a nevetés fontos szerepet játszik abban, hogy laza hangulatot hozzunk létre, és vannak bizonyos játékok fiúknak és lányoknak egyaránt, amelyek képesek feldobni a hangulatot.

A játékok fiúknak általában harcias vagy sportos dolgok, ám van egy olyan szókincs játék, amely az értelmüket veszi igénybe, mégis rendkívül szórakoztató. Ez egy olyan csapatjáték, amely egy adott témára összpontosít, és egy táblára van szükség. A két csapat első embere a táblához fut, és leír egy „A” betűvel kezdődő szót, majd visszatér a csapatához, a második tanuló ezt követően hozzáad egy B betűvel kezdődő szót, és ez így megy tovább, amíg egy győztes csapat be nem fejezi a teljes ábécét. Ez egy olyan kreatív játék fiúknak is, amely fejleszti is a kognitív képességeiket.

Egy további érdekes játék fiúk számára egy irányítós jellegű, amely során a bútorokból vagy különböző tárgyakból egy labirintust kell kialakítani. Ezt követően két gyereknek bekötik a szemét, a többiek pedig pontos iránymutatással próbálják őket a célba juttatni.

Az ilyen jellegű játékok fiúknak nem csak izgalmasak és érdekesek, hanem még fejlesztik is őket és igazán minőségi időtöltést tudnak eredményezni és természetesen ezek kislányok számára is ideálisak vagy akár közösen is tudják ezt játszani például egy iskolai programként.